Toate recenziile

Super PROFI!

Rated 5,0 out of 5
martie 12, 2022

Mi-a placut foarte mult personalul, faptul ca este o placere sa te duci la dentist. Sunt profi, amabili, ti se explica pas cu pas ce trebuie facut.

Recomand cu incredere.

Simona Ioana

Raspunsul de la Smile House

Va multumim pentru apreciere!

Fara titlu

Rated 5,0 out of 5
decembrie 15, 2021

Am facut un detartraj cu air flow si inca ceva din cate tin minte, am fost foarte multumit de echipa.

Se intelegeau foarte bine intre ei si asta iti da o incredere ca ai ajuns la locul potrivit, Dl Doctor care s-a ocupat de mine a dat dovada de profesionalism si ca lucrarea pe parcurs o sa fie bine. Mi-a placut foarte mult ca mi-a plăcut us cateva intrebari inainte ca sa stie mai exact ce sa imi faca si ce nu, si am tinut mult cont de asta. S-a miscat destul de repede fara a face pauze de conversatie sau de altceva, s-a sincronizat bine cu pauzele pe care eu le ceream..si apreciez asta.

Un singurul lucru mi-as dorii sa vad si eu pe viitor, ca tot ce se foloseste pe un client sa fie sterilizate de fata cu clientul sau ce este sigilat sa se desigileze in fata lui pentru ca se pot transmite multe boli si au fost cazuri si ar fi un plus mare. Totusi va dau 5 stele

Abu Rjala Nader

Calitate superioară a serviciilor oferite

Rated 5,0 out of 5
decembrie 14, 2021

Un mediu plăcut în care ești primit cu mare interes asupra nevoilor tale, atenție deosebită la detalii, informații suplimentare despre intervenție.

Aici găsiți medici tineri, dar cu experiență, care inspiră, printre altele, încredere și siguranță la cote maxime.

Un plus îl reprezintă și dotarea cabinetului cu aparatură de ultimă generație, iar tehnicile folosite s-au ridicat deasupra așteptărilor mele.

Alexandru

Excelent!

Rated 5,0 out of 5
decembrie 2, 2021

Un cabinet modern si primitor, cu oameni prietenosi, care iti vor pune zambetul pe buze si care stiu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fara durere si fara compromisuri. Recomand!

Alex

Profesionalism

Rated 0,0 out of 5
noiembrie 11, 2021

Recomand echipa Smile House! Foarte echipați cu prețuri accesibile și oameni profesioniști! Felicitări

Iuli Mocanu