Toate recenziile

RECOMAND

5,0 rating
decembrie 10, 2020

Recomand cu incredere serviciile doamnei doctor Larisa Lazar. Un medic foarte implicat si care raspunde prompt de fiecare data cand o contactezi.

Alexandra M.

Recomand

5,0 rating
decembrie 7, 2020

Recomand cu incredere aceasta clinica atat pentru echipa de profesionisiti cat si pentru servicie de calitate!
Felicitari si mult succes!

Andreea

Recomand cu căldură serviciile SmileHouse!

5,0 rating
noiembrie 27, 2020

Recomand în mod special pe Dr Larisa Lazăr, un medic profesionist, cu multa răbdare și blandete, care se dedica 100%pacientilor.

Ana

Recomand cu caldura!

5,0 rating
noiembrie 27, 2020

11 din 10! O clinica super profesionista la care merg cu drag si unde am avut intotdeauna parte de servicii de calitate ridicata ! Doctorii sunt super amabili si profesionisti, stiu ce fac si tin pasul cu noile metode si tehnici care exista pe piata! Le multumesc din suflet tuturor (cred ca am lucrat cu toti) dar mai ales Larisei si lui Alex (cu ei am lucrat cel mai mult). Fiind o persoana care inainte avea retineri cand era vorba de mers la dentist, cu ajutorul Larisei, am ajuns sa simt o bucurie si o placere in a merge la cabinet. M-a ajutat foarte mult in aceasta privinta, m-a schimbat in bine. Nu am avut niciodata probleme cu durerea, se lucreaza foarte bine, foarte curat iar Larisa are o mana foarte usoara, nici macar n-am simtit cand lucra. Cat despre Alex, cand am avut consultatie cu el, atmosfera a fost atat de degajata si de faina incat nici nu ziceam ca eram la dentist, ci mai degraba la o bere cu un prieten :)! Imi place ca doctorii discuta cu pacientii, le expun problema si potentialele solutii si se ia o decizie de comun acord, mi se pare un lucru foarte important si in acelasi timp rar intalnit, insa aici este prezent mereu. Aparatura si mediul de lucru este la cel mai inalt nivel iar curatenia si igiena sunt impecabile! Recomand oricui! Va multumesc frumos si va urez succes mai departe!

Mihail Hreniuc

Recomand

5,0 rating
noiembrie 27, 2020

O echipa cu adevarat implicata care ofera servicii de calitate. Profesionalismul de care dau dovada te incurajeaza sa revii cu incredere de fiecare data iar frica de stomatolog cu siguranta dispare.
Multumiri si felicitari echipei mereu primitoare si devotate!

Anonim