Ce este  Spark Clear Aligner™?

Aparatul dentar Spark este cel mai nou tratament ortodontic, o alternativa inovatoare pentru tratamentele ortodontice cu aparate dentare fixe. Digitalizat complet și 100% personalizat, acest aparat dentar, reuseste printr-o succesiune de gutiere transparente,  sa corecteze muscatura si sa ofere un rezultat ideal: un zambet perfect. Desi costurile planului de tratament cu gutiere Spark Clear Aligner™ sunt relativ mari (in medie cu 25% mai mari fata de un tratament cu aparat dentar clasic), se poate opta pentru varianta de  plata in rate. *

                                  Spark Clear Aligner™

 

  De ce este important sa avem dinti drepti?         

Un zambet perfect si sanatos este esential, nu doar din perspectiva esteticii, ci si din punct de vedere medical. Dintii pozitionati gresit pot afecta calitatea vietii pacientului, dar pot influenta si functionalitatea lor, prin aparitia unor:

  • afectiuni gastrice
  • carii sau alte afectiuni dentare, care pot facilita aparitia parodontozei
  • probleme de pronuntie
  • respiratie urat mirositoare

Cel mai important avantaj pe care il ofera tratamentul ortodontic cu gutiere Spark Clear Aligner™ este legat de masticatia corecta. Astfel, este redus semnificativ riscul aparitiei cariilor, fracturilor dentare sau aparitiei afectiunilor parodontale.

 

Care sunt  beneficii oferite de  aparatul dentar Spark Clear Aligner™?

  • Estetic – fiind realizat dintr-un material transparent, aparatul dentar Spark este aproape invizibil.
  • Detasabil – gutierele dentare pot fi indepartate atunci cand este necesar.
  • Rapid si predictibil 100% – Datorita digitalizarii procesului, pacientul va sti de la inceputul tratamentului ortodontic,  investiția necesară și rezultatele finale ale tratamentului (dacă acesta este respectat conform planului propus de medic).In comparatie cu tratamentele clasice, gutierele Spark Clear Aligner™ actioneaza inca de la inceput la nivelul ambelor arcade, astfel ca durata tratamentului scade cu un procent de  30-40%.
  • Confortabil – spre deosebire de aparatele dentare clasice cu bracketi, alignerele Spark sunt special realizate si personalizate, pentru a evita aparitia unor dureri sau iritatii la nivelul cavitatii bucale. De asemenea, aparatul dentar Spark este foarte confortabil pentru pacient. Datorita materialului si marginilor rotunjite ale gutierelor, apartitia unui disconfort la nivelul gingiei este minima.
  • Igienizare facila – avand la baza un set de gutiere detasabile, aparatul dentar Spark Clear Aligner™ poate fi indepartat si igienizat de fiecare data cand  este nevoie. Din punct de vedere functional, gutierele prezinta  eficienta 100% in aplicarea presiunii constante si a stabilizarii dintilor. De asemenea, pacientii care folosesc aparatul dentar Spark Clear Aligner™, nu au restrictii alimentare.
  • Vorbire facila- gutierele Spark Clear Aligner™ nu reprezinta un factor perturbator in momentul vorbirii.

 

*Pentru evitarea deplasării lunare la clinică, tratamentul poate fi achitat pe mai multe luni, doar cu acordul medicului. În acest caz, pacientul va primi gutierele aferente lunilor achitate.

Programeaza-te